top of page

VPIS NA 11. POLETNO ŠOLO!

22. - 26. 8. 2022

Otroško letovišče Pacug11. Poletna šola bo potekala v predzadnjem tednu avgusta, v Otroškem letovišču Pacug. Program zajema 5 dnevno bivanje, izobraževanje in aktivni program z zaključno produkcijo na petek popoldne/zvečer.

Programi so razpisani za pevce, inštrumentaliste, plesalce in mlade glasbene "firbce".


Namen poletne šole je druženje in kreiranje novih poznanstev, ob tem pa intenzivno delati na svojem glasbenem orodju - glasilkah ali inštrumentu, ki ga otrok igra ali želi bolje spoznati. Letos bomo po "koronskem" premoru končno prebili led in izpeljali to nepozabno izkušnjo poletnega glasbenega ustvarjanja.


Za udeležence smo pripravili različne programe (glede na izbiro inštrumenta, petja, plesa ali zgolj varstva).

(če pri izbiri potrebujete pomoč, z veseljem pomagamo)PROGRAM 1 PROFESIONALNI MASTERCLASS (pevsko in glasbeno znanje od 3. nivoja dalje)


Program zajema pet dnevne glasbene, plesne in kondicijske INDIVIDUALNE ure na visokem nivoju ter izvedbo točke na zaključni produkciji. Namen programa je profesionalna priprava in delo pevca z mentorji, ki delujejo na slovenskem in tujem glasbenem prostoru. Poleg dela v letovišču je vključen tudi 2x obisk studia.


Delo pevca zahteva poznavo petja harmonij, beltanja, petja v različnih registrih, dobre ritmične osnove,..


Izmenjava izkušenj s skladatelji, pevci, znanim slovenskim aranžerjem ter preučevanje in analiza pesmi.

Program je primeren le za udeleženca z več letnimi izkušnjami na pevskem področju, po dogovoru z vodjo programa Leo Sirk.PROGRAM 2 GLAVNI PEVEC S SAMOSTOJNO ODRSKO TOČKO


Program zajema pet dnevne glasbene, plesne in kondicijske delavnice, individualni pouk petja ter plesne priprave za izvedbo točke na zaključni produkciji. Namen programa je profesionalna priprava in delo pevca z mentorji, ki delujejo na slovenskem in tujem glasbenem prostoru.

Program je primeren za udeleženca starejšega od 13 let (mlajši interesenti dopišete željo za vpis in se nato strokovna ekipa odloči ali ste primerni). Vodja programa je Lea Sirk.
PROGRAM 3 INSTRUMENTALISTI, STRANSKI PEVCI ŠOVA, SOUSTVARJALCI ŠOVA

Program zajema pet dnevne glasbene, plesne in gledališke delavnice, vodeni pouk petja/instrumenta ter priprava in delo z mentorji, ki vodijo delavnice na poletni šoli.


Program je primeren za udeleženca starejšega od 10 let (mlajši interesenti dopišete željo za vpis in se nato strokovna ekipa odloči ali ste primerni). Vodja programa je Lea Sirk.
PROGRAM 4 PLESALEC LIVE ŠOVA


Program zajema 5 dnevno delo s profesionalnimi plesalci in koreografi v zaključnih točkah z različnimi plesnimi tehnikami, ter vse delavnice, ki zajemajo program in delo poletne šole ter ostale aktivnosti. Vodja plesnega programa bo Veronika Škrlj.


PROGRAM 5 "AKTIVNO PLESNO-GLASBENO VARSTVO"


Program poteka od 8h30 - 16h30 in zajema glasbene, plesne, gledališke in umetniške delavnice, v katerih se otrok uči izražanja ter ustvarjanja za pripravo scenskih nastopov. S stiku je z udeleženci, uči se osnovnih veščin vsakega programa ter ima vpogled v sam proces priprav. Zelo primerno za mlajše (od 6-9 let), ki želijo v naslednjih letih sodelovati v zahtevnejših programih poletne šole.

POTEK POLETNE ŠOLE;

Tudi letos bo šola potekala v prostorih Otroškega letovišča Pacug, ki bo ves čas na voljo le za aktualne udeležence. Program zajema individualno in skupinsko delo, kondicijske treninge in športno udejstvovanje, delavnice za psihično in fizično pripravo na nastope, druženje in kreativne večere ter zaključno producijo na profesionalnem nivoju, na kateri bo prikazano delo skozi celotni teden.

Udeleženci bodo v rokah 9 profesionalnih glasbenikov in plesalcev ter gostujočih mentorjev, ki bodo dodatno izvajali svoje delavnice. Za varnost in organizacijo bodo zraven tudi reševalec iz vode, varnostnik ter dodatna odrasla oseba. Udeležili se bomo tudi izleta z barko, ki bo voden s strani letovišča. Več podrobnosti po prijavi in pred samim začetkom.


Gostujoči mentorji in strokovno vodstvo poletne šole bo znano v juliju.

Udeleženci programov 1, 2, 3 bodo 5 dni deležni polnega penziona s strani letovišča, za udeležence programa 5 bo pa priskrbljena prehrana v času varstva (malica - kosilo - malica).

Več o preteklih poletnih šolah na zavihku POLETNA ŠOLA!

Plačilo 11. POLETNE ŠOLE:

Program 1 / 350EUR

Program 2 / 350EUR

Program 3 / 290EUR

Program 4 / 250EUR

Program 5 / 170EUR

Plačilo zajema 5 dnevno bivanje, stroške organizacije, delavnic, mentorjev in individualnih ur ter zaključne produkcije.

Pri izbiri dveh programov se doplača le plačilo dodatnih individualnih ur in delavnic. Pišite nam in prejeli boste izračun tistih delavnic, ki vas zanimajo.

Pri prijavi dveh ali več članov iste družine se upošteva 20% popust na vsakem naslednjem članu.

PRIJAVO POŠLJETE PREKO SPLETNEGA OBRAZCA DO 30.7.2022 ! TUKAJ!

S plačilom polovičnega zneska programa prične veljati prijava. Potrdilo pošljete na info@gi-cirque.com.

Plačilo z namenom (Plačilo akontacije za Poletno šolo IME PRIIMEK) izvedete na;

Glasbeno izobraževanje GI-CIRQUE, Lea Sirk s.p.

Frenkova 14a

6276 Pobegi

TRR: SI56 1010 0005 8575 967 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

vodstvo GI CIRQUE
Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page