VPIS NA 10. POLETNO ŠOLO!

23. - 27. 2021

Otroško letovišče Pacug

10. Poletna šola bo potekala v predzadnjem tednu avgusta, v Otroškem letovišču Pacug. Celotni program zajema 5 dnevno bivanje, izobraževanje in aktivni program z zaključno produkcijo na petek popoldne/zvečer.

Programi so razpisani za pevce, inštrumentaliste, plesalce in mlade glasbene "firbce" ;)


Tematika letošnje poletne šole je TALENTI POD MASKO, "KDO SI TI?", ki se navezuje na licenčno oddajo Zvezde pod masko, ki ste jo letos lahko spremljali preko TV ekranov.


PROGRAM 1 "TALENT POD MASKO" - GLAVNI PEVEC S SAMOSTOJNO ODRSKO TOČKO


Program zajema pet dnevne glasbene, plesne in gledališke delavnice, individualni pouk petja ter plesne priprave za izvedbo točke na zaključni produkciji. Namen programa je profesionalna priprava in delo pevca z mentorji, ki delujejo na slovenskem in tujem glasbenem prostoru.

Program je primeren za udeleženca starejšega od 13 let (mlajši interesenti dopišete željo za vpis in se nato strokovna ekipa odloči ali ste primerni). Vodja programa je Lea Sirk.

PROGRAM 2 "STRANSKA PEVSKA VLOGA" - INSTRUMENTALISTI, STRANSKI PEVCI ŠOVA, SOUSTVARJALCI ŠOVA

Program zajema pet dnevne glasbene, plesne in gledališke delavnice, vodenipouk petja/instrumenta ter priprava in delo z mentorji, ki vodijo delavnice na poletni šoli.

Program je primeren za udeleženca starejšega od 10 let (mlajši interesenti dopišete željo za vpis in se nato strokovna ekipa odloči ali ste primerni). Vodja programa je Lea Sirk.
PROGRAM 3 "PLESALEC" - PLESALEC LIVE ŠOVA


Program zajema 5 dnevno delo s profesionalnimi plesalci in koreografi v zaključnih točkah z različnimi plesnimi tehnikami, ter vse delavnice, ki zajemajo program in delo poletne šole ter ostale aktivnosti. Vodja plesnega programa bo Veronika Škrlj.


PROGRAM 4 "AKTIVNO PLESNO-GLASBENO VARSTVO"

Program poteka od 8h30 - 16h30 in zajema glasbene, plesne, gledališke in umetniške delavnice, v katerih se otrok uči izražanja ter ustvarjanja za pripravo scenskih nastopov. S stiku je z udeleženci, uči se osnovnih veščin vsakega programa ter ima vpogled v sam proces priprav. Zelo primerno za mlajše (od 6 -9 let), ki želijo v naslednjih letih sodelovati v zahtevnejših programih poletne šole.
POTEK POLETNE ŠOLE;

Tudi letos bo šola potekala v prostorih Otroškega letovišča Pacug, ki bo ves čas na voljo le za aktualne udeležence. Program zajema individualno in skupinsko delo, kondicijske treninge in športno udejstvovanje, delavnice za psihično in fizično pripravo na nastope, druženje in kreativne večere ter zaključno producijo na profesionalnem nivoju, na kateri bo prikazano delo skozi celotni teden.

Udeleženci bodo v rokah 9 profesionalnih glasbenikov in plesalcev ter gostujočih mentorjev, ki bodo dodatno izvajali svoje delavnice. Za varnost in organizacijo bodo zraven tudi reševalec iz vode, varnostnik ter dodatna odrasla oseba. Udeležili se bomo tudi izleta z barko, ki bo voden s strani letovišča. Več podrobnosti po prijavi in pred samim začetkom.

Udeleženci programov 1, 2, 3 bodo 5 dni deležni polnega penziona s strani letovišča, za udeležence programa 4 bo pa priskrbljena prehrana v času varstva (malica - kosilo - malica).

Več o preteklih poletnih šolah na zavihku POLETNA ŠOLA!

Plačilo 10. POLETNE ŠOLE:

Program 1 / 350EUR

Program 2 / 290EUR

Program 3 / 250EUR

Program 4 / 170EUR

Plačilo zajema 5 dnevno bivanje, stroške organizacije, delavnic, mentorjev in individualnih ur ter zaključne produkcije.

Pri izbiri dveh programov se doplača le plačilo dodatnih individualnih ur in delavnic. Pišite nam in prejeli boste izračun tistih delavnic, ki vas zanimajo.

Pri prijavi dveh ali več članov iste družine se upošteva 20% popust na vsakem naslednjem članu.

PRIJAVO POŠLJETE PREKO SPLETNEGA OBRAZCA DO 30.7.2021 ! TUKAJ!

S plačilom polovičnega zneska programa prične veljati prijava. Potrdilo pošljete na info@gi-cirque.com.

Plačilo z namenom (Plačilo akontacije za Poletno šolo IME PRIIMEK) izvedete na;

Glasbeno izobraževanje GI-CIRQUE, Lea Sirk s.p.

Frenkova 14a

6276 Pobegi

TRR: SI56 1010 0005 8575 967 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

vodstvo GI CIRQUE


#10poletnašola #poletnašola #leasirk #Poletnapevskašolaleasirk #pacugpoletnašola #pacug #glasbenoizobraževanje #cirqueFeatured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square