top of page

Projekt MLADI PEVCI, PLESALCI in IGRALCI

Projekt MLADI PEVCI, PLESALCI in IGRALCI

v Mestni občini Koper
Na pobudo umetniških vodij, ki delujejo v zasebnih ustvarjalnih centrih Mestne občine Koper, se je letos rodila nova zgodba; Projekt, ki bo povezal slovenske mlade ustvarjalce in beležil nove kulturne premike.


Pevka Lea Sirk, Glasbeno izobraževanje CIRQUE, je umetniški vodja projekta, ki ga med drugim organizira skupaj s Plesnim studiem MAD in Gledališko šolo TALIA. Združeni nadarjeni pevci, plesalci in igralci bodo sodelovali v dveh vikendih novembra, z glavnim ciljem - pripravo koncertnega spektakla na Titovem trgu, 27.11.2022 ob 19h.ČASOVNICA PROJEKTA;

Delavnice za prijavljene pevce, plesalce in igralce; vikend 19.- 20.11. in vikend 26.- 27.11.

Zaključni revijalni show/koncert z izbranimi pevci, plesalci in igralci; 27.11.2022


PROSTOR IZVAJANJA;

Delavnice se bodo izvajale v kulturnih prostorih MOK (Center za mlade Koper, prostori Glasbenega izobraževanja Cirque, plesni studio MAD, Gledališka šola TALIA ter po potrebi v prostorih dogovorjenih OŠ)


Prostor za izvedbo velikega koncerta bo TITOV TRG.UMETNIŠKI PROGRAM


Program PEVEC je snovan pod vodstvom pevke in mentorice petja Leje Sirk ter zajema področja vseh stilov petja. S širokim programom in dodatnimi pevskimi gosti želimo privabiti mladino vseh glasbenih zvrsti ter spodbuditi njihovo pevsko izražanje. Predvidene delavnice vključujejo intenzivne individualne in skupinske ure z namenom priprave na zaključni koncert, kjer pevci predstavijo pridobljeno znanje v samostojni točki.


Program PLESALEC je snovan pod vodstvom vrhunske plesalke, domačinke Veronike Škrlj, ki vodi plesni studio MAD. S pripravo plesnih koreografij bo poskrbela za popestritev odrskega dogajanja. Mladi plesalci in pevci bodo v kratkem času dodelali svojo točko, skupaj dihali in dobili možnost vpogleda v zgodbo profesionalnih svetovnih pevcev in plesalcev. V show programu koncerta se bodo predstavile tudi tekmovalne točke plesnega studia.
Program IGRALEC zajema delavnico pod vodstvom igralke Urške Bradaškja ter njenih varovancev Gledališke šole TALIA. Vmesni program se je v zadnjih letih izkazal kot velika dodana vrednost pri rdeči niti zaključnega koncerta, ki ga bodo tokrat izvedli izbrani igralci natečaja.
PRIJAVA POSAMEZNIKA IN IZBOR ZA ZAKLJUČNI SHOW

- projekt je primeren za ustvarjalce med 9 in 26 let, s predhodnim znanjem na svojem področju

- vsebina delavnic je odprta tako za pevce kot plesalce in igralce. Vsi udeleženci lahko obiščejo razpisane delavnice oz tiste, ki želijo (priporočamo vse!)

- prijavnina za udeleženca znaša od 50 do 100 EUR, odvisno od izbire programa (učenci GI-CIRQUE, Studio MAD in Gledališka šola TALIA imajo prijavnino delno financirano s strani MOK)

- prijave potekajo med 5. in 11.11.2022PRIJAVNINA


Program PLESALEC - 40EUR (MAD STUDIO 25EUR)

Program IGRALEC - 30EUR (TALIA 25EUR)

Program PEVEC A (samostojna točka) - 70EUR (GI CIRQUE - 40EUR)

Program PEVEC B (pevec skupinske točke) - 50EUR (GI CIRQUE - 25EUR)


ob prijavi prejmete dodatne informacije in navodila
Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page