top of page

Projekt MLADI PEVCI, PLESALCI in IGRALCI

Projekt MLADI PEVCI, PLESALCI in IGRALCI

v Mestni občini Koper
Na pobudo umetniških vodij, ki delujejo v zasebnih ustvarjalnih centrih Mestne občine Koper, se je letos rodila nova zgodba; Projekt, ki bo povezal slovenske mlade ustvarjalce in beležil nove kulturne premike.


Pevka Lea Sirk, Glasbeno izobraževanje CIRQUE, je umetniški vodja projekta, ki ga med drugim organizira skupaj s Plesnim studiem MAD in Gledališko šolo TALIA. Združeni nadarjeni pevci, plesalci in igralci bodo sodelovali v dveh vikendih novembra, z glavnim ciljem - pripravo koncertnega spektakla na Titovem trgu, 27.11.2022 ob 19h.ČASOVNICA PROJEKTA;

Delavnice za prijavljene pevce, plesalce in igralce; vikend 19.- 20.11. in vikend 26.- 27.11.

Zaključni revijalni show/koncert z izbranimi pevci, plesalci in igralci; 27.11.2022

PROSTOR IZVAJANJA;

Delavnice se bodo izvajale v kulturnih prostorih MOK (Center za mlade Koper, prostori Glasbenega izobraževanja Cirque, plesni studio MAD, Gledališka šola TALIA ter po potrebi v prostorih dogovorjenih OŠ)


Prostor za izvedbo velikega koncerta bo TITOV TRG.UMETNIŠKI PROGRAM


Program PEVEC je snovan pod vodstvom pevke in mentorice petja Leje Sirk ter zajema področja vseh stilov petja. S širokim programom in dodatnimi pevskimi gosti želimo privabiti mladino vseh glasbenih zvrsti ter spodbuditi njihovo pevsko izražanje. Predvidene delavnice vključujejo intenzivne individualne in skupinske ure z namenom priprave na zaključni koncert, kjer pevci predstavijo pridobljeno znanje v samostojni točki.

Program PLESALEC je snovan pod vodstvom vrhunske plesalke, domačinke Veronike Škrlj, ki vodi plesni studio MAD. S pripravo plesnih koreografij bo poskrbela za popestritev odrskega dogajanja. Mladi plesalci in pevci bodo v kratkem času dodelali svojo točko, skupaj dihali in dobili možnost vpogleda v zgodbo profesionalnih svetovnih pevcev in plesalcev. V show programu koncerta se bodo predstavile tudi tekmovalne točke plesnega studia.Program IGRALEC zajema delavnico pod vodstvom igralke Urške Bradaškja ter njenih varovancev Gledališke šole TALIA. Vmesni program se je v zadnjih letih izkazal kot velika dodana vrednost pri rdeči niti zaključnega koncerta, ki ga bodo tokrat izvedli izbrani igralci natečaja.
PRIJAVA POSAMEZNIKA IN IZBOR ZA ZAKLJUČNI SHOW

- projekt je primeren za ustvarjalce med 9 in 26 let, s predhodnim znanjem na svojem področju

- vsebina delavnic je odprta tako za pevce kot plesalce in igralce. Vsi udeleženci lahko obiščejo razpisane delavnice oz tiste, ki želijo (priporočamo vse!)

- prijavnina za udeleženca znaša od 50 do 100 EUR, odvisno od izbire programa (učenci GI-CIRQUE, Studio MAD in Gledališka šola TALIA imajo prijavnino delno financirano s strani MOK)

- prijave potekajo med 5. in 11.11.2022PRIJAVNINA


Program PLESALEC - 40EUR (MAD STUDIO 25EUR)

Program IGRALEC - 30EUR (TALIA 25EUR)

Program PEVEC A (samostojna točka) - 70EUR (GI CIRQUE - 40EUR)

Program PEVEC B (pevec skupinske točke) - 50EUR (GI CIRQUE - 25EUR)


PRIJAVA!

ob prijavi prejmete dodatne informacije in navodila
Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page