top of page

VPIS na 9. Poletno šolo!


26. - 30.2019

Pacug

9. Poletna šola bo potekala v zadnjem tednu avgusta v Otroškem letovišču Pacug. Celotni program zajema 5 dnevno bivanje, izobraževanje in aktivni program z zaključnim koncertom na trgu Lonka v Izoli, 30.8. ob 20h.

Programi so razpisani za pevce, inštrumentaliste, plesalce in producente v naslednjih programih;

PROGRAM 1 "solo - performer" - GLAVNI PEVEC S SAMOSTOJNO TOČKO IN PLESALCI

Program zajema pet dnevne glasbene, plesne in gledališke delavnice, individualni pouk petja ter plesne priprave za izvedbo točke na zaključni produkciji. Namen programa je profesionalna priprava in delo pevca z mentorji, ki delujejo na slovenskem in tujem glasbenem prostoru.

Program je primeren za udeleženca starejšega od 13 let (mlajši interesenti dopišete željo za vpis in se nato strokovna ekipa odloči ali ste primerni).

PROGRAM 2 "performer" - INSTRUMENTALISTI in STRANSKI PEVCI ŠOVA

Program zajema pet dnevne glasbene, plesne in gledališke delavnice, individualni pouk petja/instrumenta ter priprava in delo z mentorji, ki vodijo delavnice na poletni šoli.

Program je primeren za udeleženca starejšega od 11 let (mlajši interesenti dopišete željo za vpis in se nato strokovna ekipa odloči ali ste primerni).

PROGRAM 3 "plesalec" - PLESALEC LIVE ŠOVA NOVO!!

Program zajema 5 dnevno delo s profesionalnimi plesalci in koreografi v zaključnih točkah z različnimi plesnimi tehnikami (jazz, modern, hip-hop).

Več na https://pro-dance.com/summer-camp/.

PROGRAM 4 "produkcija" - DELO V PRODUKCIJSKI EKIPI NOVO!!

Program zajema 5 dnevno delo na delavnicah vezanih na produkcijo (ozvočevanje, snemanje, luči, monitoring, postavitev odra in kabliranje ter ustvarjanje) s tremi producenti, v različnih glasbenih zvrsteh in prostorih. Namen programa je priprava na samostojno izvedbo končne produkcije.

POTEK POLETNE ŠOLE;

Letos se poletna šola po dolgih letih seli v drugi kraj in prostore, ki bodo vse dni na voljo za udeležence naše poletne šole. Program zajema individualno in skupinsko delo, kondicijske treninge in športno udejstvovanje, delavnice za psihično in fizično pripravo na nastope, druženje in kreativne večere ter zaključno producijo na profesionalnem nivoju, na kateri bo prikazano delo skozi celotni teden.

Udeleženci bodo v rokah 9 profesionalnih glasbenikov in plesalcev ter gostujočih mentorjev, ki bodo dodatno izvajali svoje delavnice. Za varnost in organizacijo bodo zraven tudi reševalec iz vode, varnostnik ter dodatna odrasla oseba.

Udeleženci bodo 5 dni deležni polnega penziona v Otroškem letovišču Pacug.

Več o preteklih poletnih šolah na zavihku POLETNA ŠOLA!

Plačilo 9. POLETNE ŠOLE:

Program 1 / 350EUR

Program 2 - 4 / 290EUR

Plačilo zajema 5 dnevno bivanje, stroške organizacije, delavnic, mentorjev in individualnih ur ter zaključne produkcije.

Pri izbiri dveh programov se doplača le plačilo dodatnih individualnih ur in delavnic. Pišite nam in prejeli boste izračun tistih delavnic, ki vas zanimajo.

Pri prijavi dveh ali več članov iste družine se upošteva 20% popust na vsakem naslednjem članu.

PRIJAVO POŠLJETE PREKO SPLETNEGA OBRAZCA DO 25.7.2019 ! TUKAJ!

S plačilom polovičnega zneska programa prične veljati prijava. Potrdilo pošljete na info@gi-cirque.com.

Plačilo z namenom (Plačilo akontacije za Poletno šolo IME PRIIMEK) izvedete na;

Alsima d.o.o.

Frenkova 14a

6276 Pobegi

TRR: SI56 1010 0005 7424 674 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

vodstvo GI CIRQUE

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page