top of page
POLETNA ŠOLE IZOBRAŽEVANJA GI - CIRQUE

Naša poletna šola deluje vsako poletje, že 12 let zapored. Iz leta v leto držimo kvaliteten program, poln novitet in lahko se pohvalimo, da niti ena poletna šola do sedaj ni bila enaka. Vsako leto izberemo generalno tematiko, povabimo gostujoče mentorje, ki se pridružijo stalni ekipi ter soustvarimo nepozabno zaključno produkcijo, na katero se udeleženci pripravljajo vseh 5 dni.

Zaradi specifičnih priprav in zahtevne zaključne produkcije se na poletno šolo ekipa pripravlja cel mesec prej, ravno tako v predhodne priprave vključi aktualne udeležence, ki so uspešno opravili avdicijo za sprejem na šolo. Število je zaradi zahtev programa OMEJENO.

Udeleženci prihajajo z različnih krajev Slovenije in v tednu bivanja navežejo stike s soustvarjalci, mentorji ter krajem, ki jim nudi popolno doživetje poletne atmosfere na morju.

Poletna šola je primarno namenjena pevcem, ki želijo svoj glas prebuditi, spoznati in ustvariti nepozabno odrsko točko. Primerni so seveda tudi ostali inštrumentalisti ali ljubitelji glasbe, ki delujejo v stranskih programih (več med novicami in prijavo!). V sodelovanju s plesalci, kondicijskimi trenerji, scensko in video ekipo udeleženci spoznajo svet estrade in profesionalnih priprav na "odrski show".

Poletna šola 2019, Otroško letovišče PACUG

Poletna šola 2018, KS Bertoki, Koper

Poletna šola 2017, KS Bertoki, Koper

Poletna šola 2016, KS Bertoki, Koper

Poletna šola 2015 / KS Bertoki, Koper

Poletna šola 2014 / Piran

Poletna šola 2013 / Piran

Poletna šola 2012 / Piran

Poletna šola 2011 / Piran

bottom of page